0800331582

Рейтинг тарифів на послуги мобільного зв'язку

Мобільний зв'язок Україна

Сучасний світ важко зараз уявити без мобільних телефонів. Це не тільки зручний вид зв'язку, але і великий перелік послуг в одному гаджеті. За допомогою смартфона зараз можна зробити віддалену покупку, зробити замовлення, вести віддалену роботу, спілкуватися з друзями, родичами по відеозв'язку, дивитися улюблені фільми, спілкуватися у справах бізнесу, а також оплачувати проїзд в міському транспорті. Однак для того, щоб в телефоні був інтернет і ви могли здійснювати дзвінки, необхідно щомісяця оплачувати зв'язок з тарифів вашого оператора. Тому питання стоїть досить принципове, який оператор мобільного зв'язку буде вигідним і якісним.

Найкращий зв'язок: кращий оператор зв'язку + найдешевший тариф

В Україні користуються великою популярністю такі оператори зв'язку, як Київстар, Vodafone, lifecell. Велика частина населення вибирає собі стартовий пакет від того, яким оператором користуються родичі. Також варто відзначити, що у більшості українців номер не змінюється протягом кількох років, тому зміна номера відбувається в дуже екстрених випадках. Тарифи операторів з кожним роком зростають, але при цьому компанії можуть запропонувати своїм клієнтам розширений спектр послуг, включаючи збільшення хвилин, кількості смс і трафіку інтернету. Вартість тарифів варіюється від 40 до 1500 грн.

Найдешевшим оператором мобільного зв'язку є lifecell. Однак покриття даного оператора може працювати не скрізь. Vodafone стартує від 70 грн і за якістю є одним з кращих операторів мобільного зв'язку, обійшовши в цьому рейтингу Kyivstar, у якого стартова ціна починається від 75 грн. Тому якщо вибирати по співвідношенню ціна/якість, то варто звернути увагу на Vodafone, який суттєво оновив своє обладнання і може похвалитися хорошими тарифними планами.

Як вибрати оператора мобільного зв'язку?

Для того, щоб підібрати оператора, необхідно виходити з ваших потреб. Якщо ви багато телефонуєте на номери інших операторів і часто сидите в інтернеті, то варто вибрати Vodafone. Якщо ж вам телефон потрібен лише для здійснення дзвінків, то краще заощадити і придбати стартовий пакет lifecell. Також вибір стартового пакета краще зробити виходячи з того, яким оператором користуються ваші родичі і друзі, так як всередині однієї мережі дзвонити набагато вигідніше.

Виходячи з перерахованих вище операторів зв'язку, вибір досить широкий і для того, щоб підібрати оператора зв'язку, необхідно більш детально вивчити тарифні плани, пропоновані компаніями, а також порівняти їх між собою. Тоді ви зможете точно визначити для себе, що вам необхідно.