0800331582

Найбільш багатообіцяючі валюти для інвестицій

Люди, які небайдужі до свого завтрашнього дня, завжди шукають способи, щоб поліпшити свій фінансовий стан, примножити капітал і зробити це максимально вигідно. Досвідчені трейдери вже знають, які валюти використовувати для даних цілей, але ось новачки можуть розгубитися. Фінансовий ринок постійно змінюється, з'являються нові перспективні методи вкладень, які здатні скласти гідну конкуренцію долару і євро.

Чому люди потребують нових варіантів?

Використовувати для вкладень ті ж валюти, що і для трейдингу, не вигідно. Трейдинг та інвестиції - різні речі, хоч вони і перетинаються. Наприклад, для довгострокових інвестицій долари і євро краще не використовувати. Це пояснюється тим, що зовнішній борг США і ЄС стає дедалі більше, а з цього виходить, що їх валюту може наздогнати інфляція з подальшою девальвацією. Звичайно, станеться це нескоро, проте спад неминучий. Замість них варто звернути увагу на більш перспективні в даному плані валюти, розглянемо їх далі. Їх країни на поточний момент демонструють стабільне економічне зростання, причому присутнє воно не тільки на папері і в новинному сюжеті на центральному каналі, а й в реальності, що підтверджують інструменти фундаментального аналізу.

Індійська рупія (INR)

Індійська рупія

Мало хто знає, що ця валюта належить до світових гігантів. Сьогодні вона переживає не найкращі часи. Вона пережила занепад по відношенню до долара США, і щоб хоч якось подолати економічну кризу, Центробанк Індії знизив її вартість на міжнародному ринку, проте вона як і раніше вважається перспективною. Сьогодні місцева економіка орієнтована на імпорт, тому INR буде однією з перший валют, яка виграє від падіння долара і євро.

Китайський юань (CNY)

Курс юаня

Дана валюта - відмінний варіант для інвестування доларів при довгостроковій перспективі. Юань поступово зміцнюється з 2005 року за рахунок продуманої політики стосовно промисловості та економіки. В майбутньому CNY має всі шанси стати вигідною валютою для довгострокового інвестування, щоб заробляти на різниці обмінних курсів.

КНР - країна з багатою економікою. Всі свої активи влада країни вкладає не в долар з євро, а саме в місцеву валюту. Центральний банк Китаю стримує курс CNY, щоб він потрапив у вільне плавання на світові валютні ринки. Будучи найбільшим виробником товарів в світі, Китай ще і багато їх споживає. А значить, їм доведеться інвестувати юані за кордон.

Канадський долар (CAD)

Курс канадського долару

Багато людей навіть не думають, що можна використовувати канадський долар для інвестування. Як показала практика, дана грошова одиниця має міцні стабільні позиції. Канада багата природними ресурсами - нафтою, золотом, цінними сортами деревини та іншим. Все це має незмінний попит на світовій арені, тому передумов до зміни ситуації поки не спостерігається. Канада має потужну фінансову базу, надійні банки, які не заражені вірусом пільгового кредитування. На ринку Форекс найчастіше торгується в парі з доларом США. Така пара ліквідна, тому з покупкою CAD не виникне проблем.

Підведемо підсумки. Якщо ви планувати робити інвестиції в різні валюти, щоб захистити свої заощадження і примножити їх, робіть ставку на довгострокову перспективу - вкладайте гроші в перераховані валюти. Вони гарантовано принесуть дохід у майбутньому. Найпростіший і надійний спосіб придбати їх - відкрити довгострокові позиції на Форекс за вказаними валютними парами.